ШЕНЖЕН XIANGHENG TECHNOLOGY CO., LTD
Leave Your Message

Производни способности За да се задоволат вашите потреби

RapidDirect обезбедува висококвалитетна прецизна обработка со неверојатен опсег на производствени способности. Од прототипови до масовно производство, ние помагаме во производството на производи со сложени геометрии и високи естетски барања. Нашите квалификувани експерти и напредните технологии ни овозможуваат да испорачаме широк опсег на производствени услуги на барање.

Нашите силни способности зад бројките

20.000 +
Компании опслужени
100.000 +
Произведени уникатни делови
120 +
Земји испорачани
15 +
Години во бизнисот
300 +
Соработуваа добавувачи
Добијте инстант понуда

Како работи RapidDirect

Со долгогодишно искуство во производството, RapidDirect ги нуди најдобрите решенија за сите потреби за брзо прототипирање и производство со мал волумен. Ние го рационализираме циклусот на иновации во три едноставни, но ефективни чекори.
adv_icosla

Добијте инстант понуда

Поставете го вашиот дизајн на нашата платформа за цитати и добијте автоматизирани, инстант понуди со бесплатна анализа на дизајнот за вашите прототипови и производни делови.

arrighkat
adv_iconid

Започнете со производство

Поставете го вашиот дизајн на нашата платформа за цитати и добијте автоматизирани, инстант понуди со бесплатна анализа на дизајнот за вашите прототипови и производни делови.

arrighzo3
adv_ico3af

Добијте ги вашите сопствени делови

Поставете го вашиот дизајн на нашата платформа за цитати и добијте автоматизирани, инстант понуди со бесплатна анализа на дизајнот за вашите прототипови и производни делови.

arrighzmc

Зошто да изберете RapidDirect

Претворете го вашиот концепт во реалност преку извонредни производствени услуги на барање. RapidDirect произведува едноставни и сложени прототипови и делови за крајна употреба со моќни и ефикасни производствени способности. Сите наши производи ги исполнуваат строгите критериуми за толеранција и стандардите за квалитет, што не прави водечка компанија за производство на барање во Кина.
околу-3271 плејнас

Паметна онлајн платформа за цитати

Основана во 2009 година како производител на кастинг во Dongguan од Кина, ние сме специјализирани за производство на краткорочни и високоволумни одлеаноци од легура на алмуниум, леење од цинкова легура и CNC обработка.

Како производител со сертификат ISO/TS16949 и ISO9001, ZH доставува делови за некои од најголемите и најценетите производители на OEM во светот, вклучувајќи ги FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, и многу повеќе. Исто така, имаме долгогодишно искуство со работа со средни корпорации, мали бизниси, па дури и со старт-ап.

Добијте инстант понуда
околу-3zz9 играј 3 мм

Моќни производствени способности

Основана во 2009 година како производител на кастинг во Dongguan од Кина, ние сме специјализирани за производство на краткорочни и високоволумни одлеаноци од легура на алмуниум, леење од цинкова легура и CNC обработка.

Како производител со сертификат ISO/TS16949 и ISO9001, ZH доставува делови за некои од најголемите и најценетите производители на OEM во светот, вклучувајќи ги FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, и многу повеќе. Исто така, имаме долгогодишно искуство со работа со средни корпорации, мали бизниси, па дури и со старт-ап.

Добијте инстант понуда
околу-3sk8 играј18o

24/7 инженерска поддршка

Основана во 2009 година како производител на кастинг во Dongguan од Кина, ние сме специјализирани за производство на краткорочни и високоволумни одлеаноци од легура на алмуниум, леење од цинкова легура и CNC обработка.

Како производител со сертификат ISO/TS16949 и ISO9001, ZH доставува делови за некои од најголемите и најценетите производители на OEM во светот, вклучувајќи ги FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, и многу повеќе. Исто така, имаме долгогодишно искуство со работа со средни корпорации, мали бизниси, па дури и со старт-ап.

Добијте инстант понуда

Од прототип до производство

adv_icosxw

Брзо прототипирање

Со нашата платформа за инстант понуда и робусни производствени способности, можеме да испорачаме исклучителни прототипови за кратко време. Ова ви овозможува брзо да ги тестирате прототипните делови и побрзо да ги донесете на пазарот.

adv_icowfe

Бриџ продукција

Со нашата платформа за инстант понуда и робусни производствени способности, можеме да испорачаме исклучителни прототипови за кратко време. Ова ви овозможува брзо да ги тестирате прототипните делови и побрзо да ги донесете на пазарот.

adv_icocs2

Производство на барање

Со нашата платформа за инстант понуда и робусни производствени способности, можеме да испорачаме исклучителни прототипови за кратко време. Ова ви овозможува брзо да ги тестирате прототипните делови и побрзо да ги донесете на пазарот.

Квалитет на делот Обезбеден со стручно искуство

Претворете го вашиот концепт во реалност преку извонредни производствени услуги на барање. RapidDirect произведува едноставни и сложени прототипови и делови за крајна употреба со моќни и ефикасни производствени способности. Сите наши производи ги исполнуваат строгите критериуми за толеранција и стандардите за квалитет, што нè прави водечка компанија за производство на барање во Кина.

Стручна техничка поддршка

Со група посветени и компетентни инженери и техничари, RapidDirect може да помогне во справувањето со вашите грижи со проактивна и професионална поддршка 24/7.

  • Техничка поддршка 1-на-1
  • Поддршка за професионален дизајн
  • Елитни инженери и техничари

Ригорозна контрола на квалитетот

Со група посветени и компетентни инженери и техничари, RapidDirect може да помогне во справувањето со вашите грижи со проактивна и професионална поддршка 24/7.

  • Техничка поддршка 1-на-1
  • Поддршка за професионален дизајн
  • Елитни инженери и техничари

Политика за преработка и враќање на средствата

Со група посветени и компетентни инженери и техничари, RapidDirect може да помогне во справувањето со вашите грижи со проактивна и професионална поддршка 24/7.

  • Техничка поддршка 1-на-1
  • Поддршка за професионален дизајн
  • Елитни инженери и техничари

Работа со бројни индустрии

Од прототипи до производство, RapidDirect обезбедува врвен квалитет и сигурна функционалност. Со широк избор на метални и пластични материјали за производство, како и високо напредни производствени техники по барање, нудиме висококвалитетни производи во неколку индустрии.
околу02ncx

автомобилски

Нашите производствени услуги со мал обем се идеално производствено решение за автомобилски делови по потреба.
Добијте инстант понуда
околу024b7

воздушната

Нашите производствени услуги со мал обем се идеално производствено решение за автомобилски делови по потреба.
Добијте инстант понуда
околу02crp

Стоки за широка потрошувачка

Нашите производствени услуги со мал обем се идеално производствено решение за автомобилски делови по потреба.
Добијте инстант понуда
околу 02 ms2

Медицински уреди

Нашите производствени услуги со мал обем се идеално производствено решение за автомобилски делови по потреба.
Добијте инстант понуда
околу02xef

Роботика

Нашите производствени услуги со мал обем се идеално производствено решение за автомобилски делови по потреба.
Добијте инстант понуда

Работете со бројни индустрии

Од прототипи до производство, RapidDirect обезбедува врвен квалитет и сигурна функционалност. Со широк избор на метални и пластични материјали за производство, како и високо напредни производствени техники по барање, нудиме висококвалитетни производи во неколку индустрии.
par017uu
пар02о16
par03t9e
од 045n4
par05cs2
од 06u52
par07r0b
par01o0c
пар02рап
пар037ќе
par04e1p
par058p7
par06jtm
par07ubf
0102030405060708

Ајде да започнеме нов проект денес

Добијте инстант понуда