SHENZHEN XIANGHENG TEKNOLOGJIA CO, LTD
Leave Your Message

Aftësitë prodhuese Për të përmbushur nevojat tuaja

RapidDirect ofron përpunim me saktësi të cilësisë së lartë me një gamë të jashtëzakonshme aftësish prodhimi. Nga prototipi në prodhimin masiv, ne ndihmojmë në prodhimin e produkteve me gjeometri komplekse dhe kërkesa të larta estetike. Ekspertët tanë të aftë dhe teknologjitë e avancuara na lejojnë të ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh prodhimi sipas kërkesës.

Aftësitë tona të fuqishme prapa numrave

20,000 +
Kompanitë e Shërbyer
100,000 +
Pjesë unike të prodhuara
120 +
Vendet e dërguara
15 +
Vite në Biznes
300 +
Furnizuesit bashkëpunuan
Merr një ofertë të menjëhershme

Si funksionon RapidDirect

Me shumë vite përvojë në prodhim, RapidDirect ofron zgjidhjet më të mira për të gjitha nevojat e prodhimit të shpejtë të prototipit dhe vëllimit të ulët. Ne thjeshtojmë ciklin e inovacionit në tre hapa të thjeshtë por efektivë.
adv_icosla

Merr një ofertë të menjëhershme

Ngarkoni dizajnin tuaj në platformën tonë të kuotimit dhe merrni oferta të automatizuara, të menjëhershme me analiza të dizajnit falas për prototipet tuaja dhe pjesët e prodhimit.

arrighkat
adv_iconid

Filloni prodhimin

Ngarkoni dizajnin tuaj në platformën tonë të kuotimit dhe merrni oferta të automatizuara, të menjëhershme me analiza të dizajnit falas për prototipet tuaja dhe pjesët e prodhimit.

arrighzo3
adv_ico3af

Merrni pjesët tuaja të personalizuara

Ngarkoni dizajnin tuaj në platformën tonë të kuotimit dhe merrni oferta të automatizuara, të menjëhershme me analiza të dizajnit falas për prototipet tuaja dhe pjesët e prodhimit.

arrighzmc

Pse të zgjidhni RapidDirect

Kthejeni konceptin tuaj në realitet përmes shërbimeve të shkëlqyera të prodhimit sipas kërkesës. RapidDirect prodhon prototipe të thjeshta dhe komplekse dhe pjesë të përdorimit përfundimtar me aftësi të fuqishme dhe efikase prodhimi. Të gjitha produktet tona plotësojnë kriteret strikte të tolerancës dhe standardet e cilësisë, duke na bërë kompaninë kryesore prodhuese sipas kërkesës në Kinë.
rreth-3271 luajna

Platforma inteligjente e kuotimeve në internet

Themeluar në vitin 2009 si prodhues i derdhjes në Dongguan të Kinës, ne jemi të specializuar në prodhimin e kallëpeve me aliazh almunium afatshkurtër dhe me volum të lartë, hedhjen e aliazhit të zinkut dhe përpunimin CNC.

Si një prodhues i certifikuar ISO/TS16949 dhe ISO9001, ZH furnizon pjesë për disa nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të respektuar të OEM në botë, duke përfshirë FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, dhe më shumë. Ne gjithashtu kemi përvojë të gjerë duke punuar me korporata të mesme, biznese të vogla dhe madje edhe biznese të reja.

Merr një ofertë të menjëhershme
rreth-3zz9 luaj 3 minuta

Aftësi të fuqishme prodhuese

Themeluar në vitin 2009 si prodhues i derdhjes në Dongguan të Kinës, ne jemi të specializuar në prodhimin e kallëpeve me aliazh almunium afatshkurtër dhe me volum të lartë, hedhjen e aliazhit të zinkut dhe përpunimin CNC.

Si një prodhues i certifikuar ISO/TS16949 dhe ISO9001, ZH furnizon pjesë për disa nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të respektuar të OEM në botë, duke përfshirë FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, dhe më shumë. Ne gjithashtu kemi përvojë të gjerë duke punuar me korporata të mesme, biznese të vogla dhe madje edhe biznese të reja.

Merr një ofertë të menjëhershme
rreth-3sk8 luaj18o

Mbështetje inxhinierike 24/7

Themeluar në vitin 2009 si prodhues i derdhjes në Dongguan të Kinës, ne jemi të specializuar në prodhimin e kallëpeve me aliazh almunium afatshkurtër dhe me volum të lartë, hedhjen e aliazhit të zinkut dhe përpunimin CNC.

Si një prodhues i certifikuar ISO/TS16949 dhe ISO9001, ZH furnizon pjesë për disa nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të respektuar të OEM në botë, duke përfshirë FOXCONN, Airspan, ORACLE, JUNIPER, Alnan, SAGERAN, dhe më shumë. Ne gjithashtu kemi përvojë të gjerë duke punuar me korporata të mesme, biznese të vogla dhe madje edhe biznese të reja.

Merr një ofertë të menjëhershme

Nga Prototipi në Prodhim

adv_icosxw

Prototipi i shpejtë

Me platformën tonë të menjëhershme të kuotimit dhe aftësitë e fuqishme të prodhimit, ne mund të ofrojmë prototipa të jashtëzakonshëm brenda kohërave të shkurtra. Kjo ju mundëson të testoni shpejt pjesët e prototipit dhe t'i sjellni ato në treg më shpejt.

adv_icowfe

Prodhimi i urës

Me platformën tonë të menjëhershme të kuotimit dhe aftësitë e fuqishme të prodhimit, ne mund të ofrojmë prototipa të jashtëzakonshëm brenda kohërave të shkurtra. Kjo ju mundëson të testoni shpejt pjesët e prototipit dhe t'i sjellni ato në treg më shpejt.

adv_icocs2

Prodhimi sipas kërkesës

Me platformën tonë të menjëhershme të kuotimit dhe aftësitë e fuqishme të prodhimit, ne mund të ofrojmë prototipa të jashtëzakonshëm brenda kohërave të shkurtra. Kjo ju mundëson të testoni shpejt pjesët e prototipit dhe t'i sjellni ato në treg më shpejt.

Cilësia e pjesës e garantuar nga eksperienca e ekspertizës

Kthejeni konceptin tuaj në realitet përmes shërbimeve të shkëlqyera të prodhimit sipas kërkesës. RapidDirect prodhon prototipe të thjeshta dhe komplekse dhe pjesë të përdorimit përfundimtar me aftësi të fuqishme dhe efikase prodhimi. Të gjitha produktet tona plotësojnë kriteret strikte të tolerancës dhe standardet e cilësisë, duke na bërë kompaninë kryesore prodhuese sipas kërkesës në Kinë.

Mbështetje teknike eksperte

Me një grup inxhinierësh dhe teknikësh të përkushtuar dhe kompetent, RapidDirect mund të ndihmojë në trajtimin e shqetësimeve tuaja me mbështetje proaktive dhe profesionale 24/7.

  • Mbështetje teknike 1-në-1
  • Mbështetje për Dizajn Profesional
  • Inxhinierë dhe Teknikë Elitë

Kontroll rigoroz i cilësisë

Me një grup inxhinierësh dhe teknikësh të përkushtuar dhe kompetent, RapidDirect mund të ndihmojë në trajtimin e shqetësimeve tuaja me mbështetje proaktive dhe profesionale 24/7.

  • Mbështetje teknike 1-në-1
  • Mbështetje për Dizajn Profesional
  • Inxhinierë dhe Teknikë Elitë

Politika e ripunësimit dhe rimbursimit

Me një grup inxhinierësh dhe teknikësh të përkushtuar dhe kompetent, RapidDirect mund të ndihmojë në trajtimin e shqetësimeve tuaja me mbështetje proaktive dhe profesionale 24/7.

  • Mbështetje teknike 1-në-1
  • Mbështetje për Dizajn Profesional
  • Inxhinierë dhe Teknikë Elitë

Puna me industri të shumta

Nga prototipi deri te prodhimi, RapidDirect siguron cilësi superiore dhe funksionalitet të besueshëm. Me një përzgjedhje të gjerë të materialeve metalike dhe plastike të shkallës së prodhimit, si dhe me teknika shumë të avancuara të prodhimit sipas kërkesës, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë në disa industri.
rreth 02ncx

automobilistike

Shërbimet tona të prodhimit me volum të ulët janë zgjidhja ideale e prodhimit për pjesët e automobilave sipas kërkesës.
Merr një ofertë të menjëhershme
rreth024b7

hapësirës ajrore

Shërbimet tona të prodhimit me volum të ulët janë zgjidhja ideale e prodhimit për pjesët e automobilave sipas kërkesës.
Merr një ofertë të menjëhershme
rreth02crp

Mallrat e Konsumit

Shërbimet tona të prodhimit me volum të ulët janë zgjidhja ideale e prodhimit për pjesët e automobilave sipas kërkesës.
Merr një ofertë të menjëhershme
rreth 02ms2

Pajisjet Mjekësore

Shërbimet tona të prodhimit me volum të ulët janë zgjidhja ideale e prodhimit për pjesët e automobilave sipas kërkesës.
Merr një ofertë të menjëhershme
rreth02xef

Robotika

Shërbimet tona të prodhimit me volum të ulët janë zgjidhja ideale e prodhimit për pjesët e automobilave sipas kërkesës.
Merr një ofertë të menjëhershme

Puna me industri të shumta

Nga prototipi deri te prodhimi, RapidDirect siguron cilësi superiore dhe funksionalitet të besueshëm. Me një përzgjedhje të gjerë të materialeve metalike dhe plastike të shkallës së prodhimit, si dhe me teknika shumë të avancuara të prodhimit sipas kërkesës, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë në disa industri.
par017uu
par02o16
par03t9e
nga045n4
par05cs2
nga06u52
par07r0b
par01o0c
par02rap
par037qe
par04e1p
par058p7
par06jtm
par07ubf
0102030405060708

Le të fillojmë një projekt të ri sot

Merr një ofertë të menjëhershme